Хибридната атака на Jeep започва

/ Информатор

Renegade 4xe и Compass 4xe скоро ще могат да бъдат поръчани във „Витоша Ауто“

Най-продаваните модели на европейския пазар Compass и Renegade са и първите Jeep-ове, оборудвани с plug-in хибридна технология, които могат да бъдат поръчани в Европа. Електрификацията е ангажимент на легендарната офроуд-фирма да стане лидер в усъвършенстваните екологични технологии, като запазва основните си ценности за приключения, автентичност, свобода и страст, без да прави компромис с тях. Благодарение на plug-in хибридната технология, новите 4xe модели предлагат най-добрата ефективност и динамика на шофиране спрямо всеки Jeep, произведен някога. Те буквално са в състояние да отидат навсякъде, по всяко време, без никакви ограничения. В същото време те са идеални автомобили за ежедневно шофиране в града, благодарение на plug-in хибридната технология, която позволява на клиентите да пътуват с нулеви вредни емисии и пробег от 50 км в изцяло електрически режим. Зад волана на Jeep Renegade и Jeep Compass 4xe забавлението става ефективно, докато легендарната офроуд способност на Jeep изразява баланса между удоволствието от шофирането и уважението към околната среда.

 Новите Jeep® Renegade 4xe и Jeep Compass 4xe могат да бъдат поръчани в големи европейски пазари, а в следващите няколко седмици ще бъдат налични за поръчка в България в представителствата на Витоша Ауто

Предлагат се в три нива на оборудване - 'Limited', 'S' и 'Trailhawk' -моделите Jeep 4xe се предлагат с 190 к.с. или 240 к.с., набор от технологии и функции за безопасност, изключителни нови функции за улеснено шофиране, както и решения за зареждане на обществени места и домашни условия.

НазадКоментари